Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En frukost att älska!

Nu ni, nu har ja laborerat vidare i grötstugan och jag tror fan jag har satt nytt personbästa! Det är ett recept som kräver en hel del tid men fan vilken gröt det blev! Det hela började igår… En kastrull utan plastdetaljer (som kan stå i ugnen). Blanda 2 dl havregryn, en mosad mogen banan(inga gröna slånbärsbananer…), salt, typ en tesked linfrön, kruskakli och vetegroddar i ca 4,5 dl vatten. Rör om, på med lock och in i ugnen på 70 grader över natten. Nu på morgonen höjde jag temperaturen sista halvtimmen till ca 100 grader och tog av locket. Gissa om det blev en len och smakrik gröt! 

Annons
Halsen är nu bra! Nu blir det träning igen, även om ja ska försöka vara smart nog att skynda långsamt. Att försöka ta igen tiden man varit sjuk genom att träna übermycket funkar sällan…
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.