Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En fika på byn

Nu på eftermiddagen var jag och Herr Axel ner till strandpromenaden och tog en fika. Otroligt att jag lärt mig dricka kaffe… Nu är jag där att jag kan gå ut och ta en kopp kaffe och verkligen njuta av den! Imorgon lutar det åt provkörning av helgens bana. Den ligger ca 20 minuter från boendet och vi har redan varit där ett par gånger. En kul bana med några tekniska partier. Det var där vi filmade det klippet jag hade på bloggen för några dagar sedan. I det här inlägget  På vägen hem från fikan gick vi in på en frukteria, varför har vi inga sådana hemma? Här finns det tre stycken på max 15 minuters gångavstånd från vårat boende? Butiker specialiserade på frukt och grönsaker. MUMS! Köpte citron- och korianderfrömarinerade oliver där idag! Ska köpa med mig lite korianderfrö hem, det är ju tokigt gott!

Hittade en riktig skönhet? Kanske får plats i handbagaget?

Annons
Om ni tycker det var för lite färg i inläggets tidigare bilder….

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.