Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En eftermiddag på byn

Nu har jag kommit till det andra, lite enklare hotellet. Blev ju tvungen att byta hotell då det gamla stängde för säsongen. Men det är inget större fel på det här hotellet. Jag har en säng att sova i, dusch, balkong och hittade precis ett litet kylskåp gömd i ett skåp. Vattenkokare har jag också, så antingen blir det middag på stan de sista dagarna…eller så kanske man kan göra pasta bolognese i vattenkokaren? Koka gröt? hehe. Idag på eftermiddagen blev det ingen cykling, istället tog jag en promenad och gick ner till gamla Side och kikade lite. Finns en hel del vildkatter, såg en som var rätt häftig…ser ni något annorlunda med den vita kissemissen?

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.