Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En CX-bildfest

Söndag och helgens andra cyclocrossrace. Jag och Figge rullade upp till Eskilstuna med Smurfen och fick beskåda något som såg ut att kunna bli en ordentlig lerfest. Jag klädde på mig systemkameran och for runt och plåtade lite på superklassen. Sen dök plötsligt Mor och Far upp, kul med hejarklack på plats. Ställde upp i starten, än en gång i första startled. Starten gick och det var lite kaosartat men efter något halvvarv började ordningen reda upp sig. Jag krigade på så gott jag kunde och är nöjd med min insats. Halsen har bråkat lite med mig och gör nu ordentligt ont. Tyvärr hade arrangören inte fått upp något resultat…och då var jag ändå en av de sista cyklisterna som lämnade platsen…. Så jag vet inte vilken plats jag kom på men sannolikt topp 10. 

Här kommer en bildfest… Jag har inte lagt på nån stämpel men litar på att folk länkar till www.jeppman.com om bilderna används i sociala medier. Självklart finns samtliga bilder högupplöst om man vill köpa en bild.
Det finns fler bilder;)

Annons

Här kommer lite bilder tagna av min kära Far också! Länka till www.Jeppman.com

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.