Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En bra start

Vaknade vid 6 och kände mig pigg så det var bara att gå upp och påbörja dagens sysslor. Städa fågelbur, tvätta cyklarna, Smurfen fick sig en tvätt och dammsugaren har hunnit gå ett varv. Nu är det frukost ute i solen, vilket underbart väder! Sådana här dagar är det inte fel att sätta sig på sadeln, utrusta cykeln med mycket vatten och sen bara dra ut på en onödigt lång sväng. Men inte idag! Planerar att vara i Borlänge innan 1430 så man hinner provköra banan. Idag är det tidskval och eliminering, om man går vidare. Så idag ska ja cykla 700m plus eventuellt elimineringen:) Ha en njutbar fredag!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.