Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En bild från dagens race

Hittade en bild tagen av Johan Stegfors som sponsrar mig med xkross sportglasögon. suveränt med glasögon, har nog sparat ett och annat lidande! Man blir lite orolig och framförallt väldigt nöjd att man har dom när det slår upp sten som smäller i linsen. Hittade också en bild i fars kamera när ja busar på sista rakan. Nu är det 5 minuter kvar, Kanadas Grand Prix, F1!!! 

Annons
Gårdagens cykeleksem på bild också;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.