Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Eldrivet it is!

Några dagar med riktigt mycket träning har nu passerat och idag “Tar jag det lugnt”. Stog och drog i snöret på gräsklipparen någon timme… Sen åkte ja till Uppsala och köpte en batteridriven gräsklippare. Köpte en batteridriven häcksax för några veckor sedan. Det bästa ja gjort, fan va smidigt. Hoppas bli lika nöjd med min nya transformerliknande gräsklippare. Var in på Elgiganten en sväng och kika, när ja kom ut låg det en plånbok som efter diverse detektivarbete kom tillbaka till sin rätta ägare, kul att kunna göra en god gärning nån gång ibland… Då känns djävulskapen, busen och rackartygen inte lika farliga. Nån typ av plusminus noll-modell:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.