Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Elda i Dalarna

Lite osäker på om det var såhär branden i Borlänge igår startade… men det finns alltså bildbevis på att Emil Linde håller i en tänd tändsticka… haha På vägen till tävlingsområdet blev vi först omkörda av olika utryckningsfordon och kom snart till anledningen. En lada vid vad ja tror kallas borlänge sportfält eller nå liknande stod och brann. Hade varit fördelaktigt med ett annat objektiv men man fick knata fram istället. Nu är det snart frukostladd sen ska vi åka och trampa sista etappen av Borlänge tour! Sen ska jag avnjuta formel 1 säsongens kanske häftigaste race, Monaco! Vi håller också tummarna för alla cyklande svenskar som kör världscupen nere i Nove mesto

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.