Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Dubbelsöndag!

Nu har det hunnit bli söndag igen! Tiden går fort! Snart står man i Skövde och ska kötta upp för Billingen! Skönt att vara frisk igen! Har dragit igång med träningen nu. Gårdagen tog fint och ja dog tidigt till sängs igår! Nu har ja precis haft lite mys med styrka och städning i cykelgaraget. Det ser ut att bli kanonväder till eftermiddagen och dagens andra pass:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.