Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Distanspassat

Fint väder idag, inte helt fel när det stod distans på dagens agenda! Det blev en lång och fin runda. Ja ska inte trötta ut er med hela färdrutten men kan dra några godbitar. Första stoppet blev Eriksund där ja var tvungen att stanna på grund av broöppning. Ja tänkte om ja skulle vara lika fyndig och göra som i filmen Repmånad och måla helikopter på cykeln och köra ändå… Men så blev det inte. Åkte vidare och kom så småningom till biskopsarnö där ja tog en liten sightseeing! Spanade in biskopseken och rullade sedan vidare norrut. Slog en pling till Dan Holmberg – Mr Björklinge. Han var hemma och lovade att han skulle bju på kaffe så det blev målet. Han höll vad han lovade och efter ett litet fikastopp i Björklinge rullade ja hemåt, skönt med lite medvind. Nästan 5:20 effektiv rulltid och ja har lyssnat på varje podcast i mobilen minst en gång;) 

Annons
Bron är sprängd…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.