Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Fick en del tips på fina stigar av Lapierreköparen jag besökte igår och idag blev det en sväng på cross countryhojen. Det blev en mix av asfalt och stigar så rotiga att jag höll på att studsa av sadeln! Hittade bland annat den helt magiska stigen vid Marieby som om jag har fått rätt information är byggd av bland annat Cecilia Thomasson. Oavsett vem eller sannolikt vilka det är som byggt så ligger det ett enormt jobb bakom den fina stigen! Hatten av för de som spadat, krattat och byggt! Rullade ner mot Brunflo och körde vidare hemåt Östersund och Frösön. En tanke eller plan är att köra lite på endurohojen ikväll men jag får se om benen hinner repa sig 😉

IMG_3419_Jesper_Andersson IMG_3422_Jesper_Andersson IMG_3425_2_Jesper_Andersson

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.