Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Distans och podcasttips

Igår var det långlopp, några koppar kaffe vid frukost, sportdryck och gel med koffein satte tillsammans med en uppvarvad kropp sina spår. Det är inte helt ovanligt att ja får svårt att sova efter tävlingar… Borde ju vara tvärtom kan man tycka. Somna tillslut och kände mig oförskämt fräsch, och kunde som avslutning på denna lite hårdare vecka klämma in ett distanspass. Inte extremt på något vis utan 4,5 timmar podcastlyssnande med mountainbiken på asfalt. Kan tipsa om ett par bra distanspass-podcasts ja brukar ventilera öronen med. P3 dokumentär är väl hyfsat självklar men sen finns det en trevlig podcast om mat och bakning som heter “picki matgeek & poden”. Nu var det ett tag sedan de kom med nå nytt men det finns mycket i arkivet att lyssna på. Sen har vi “viasat motors podcast” som även den är sevä…lyssningsvärd:) och slutligen kan ja tipsa om “bildradion” där Göran segeholm pratar om foto, bara några tips:)

Annons
 Nu sitter ja och gör mig redo inför dagens höjdpunkt, kan ni gissa vad det är? Jajemän, formel 1 såklart! Spaniens Grand prix. Racet går i skrivande stund men ja ska se det inspelat med päronen lite senare ikväll. Nu är ja hyfsat mör så nu blir det ryggläge i soffan.
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.