Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Disciplinbyte

Inleder med en bild som en av mina nya vänner jag lärde känna nere i Thailand tog, tack Maria Viberg!
“Hej då”

Mtbsäsongen börjar tyvärr lida mot sitt slut. Om jag förstått det rätt så är det egentligen bara sista deltävlingen ur långloppscupen och Hacksta xc kvar? Och så kanske något eller några TT? Så nu är det bara att gå och dra täcket över sig till maj när det börjar dra igång igen… Nej, inte riktigt va?! Nu är ju cyclocrossäsongen igång och snart drar cx cupen igång. Idag är det kompiscrossen inne i Sthlm som jag tänkte köra, sen ska jag på en tokigt rolig aktivitet;) återkommer om detta. Jag fick en nytändning på simmandet nu när ja var i Thailand och var upp och köpte ett badkort. Nu ska ja bara köpa ett par sexiga i det närmaste obefintliga badbyxor så att jag får ett lågt hydrodynamiskt motstånd… Kan man simma med tempohjälm? Haha! 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.