Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Det var årets Norrort Lightbulb det!

Nu är Norrort Lightbulb över för den här gången. Cupen har blivit större än vad ja först räknade med. Det har tagit en del tid och energi men kul har det varit! Kul att den blivit så uppskattad. Dagen till ära körde jag hardtail då heldämpade hojen nu är såld. testade dessutom att köra tävlingslikt med Laufgaffeln för första gången. Det var spännande, jisses vad lätt cykeln blir! Wulff stod för banan och hade fått till ett tufft var med en hel del upp och ner, en kul bana som blev väldigt mysig särskilt nu när det kom lite snö också! Ja Låg först två varv men kroknade lite och fick nöja med mig en 2:a plats både på dagens race och i totalen. Vann gjorde Ville, både idag och i totalen. I damer helljus var det “Clara” som vann, i herrar halvljus blev det “Svante” och i damer halvljus blev det Sophie Wulff, de får nu njuta av sina vackra vandringspokalen ett tag framöver:) Stort tack till alla er som kommit och kört, ett stort tack till de som varit med och sponsrat med priser, koivunen och cycling plus/allt om mtb. Tror alla blev lite smått impade av de påkostade priserna. Vill också tacka mina medhjälpare, Familjen Wulff, Stark, Kippilä, Töjren och Ville, likaså mor och far! 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.