Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Det kom en påse chip

För den som inte är så insatt så kan ja lite snabbt berätta att svenska cykelförbundet infört ett chipsystem där man på en del tävlingar kommer behöva ha sitt egna chip för tidtagning alternativt hyra ett av arrangörerna. Ja hoppas att det kommer funka för tanken är ju suverän! Men ibland händer det ju att även om det är en bra tanke bakom så blir det inte alltid bra på riktigt. Jag fick i alla fall mitt chip idag som rekommenderat brev. En liten plastbit som man fäster på benet tror jag. Vet inte hur noga det är… Man borde ju kunna ha den på gaffeln lika gärna. Tror ja läste något om att det skulle vara chip på 1:a majloppet ja ska köra på torsdag. Då blir det provkörning! Undra vad en sån där tidtagarutrustning kostar? Troligtvis är det billigare och enklare att mäta varvtiderna på Trollstigen med ett knapptryck på pulsklockan, men det vore ballt med en tidtagarutrustning;)
En fripassagerare!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.