Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Det höll på att vända…

Det kändes som att formen var på väg tillbaka så smått…. Men nu kom ett riktigt bakslag. Näsan och ena ögat rinner konstant! Skapligt less man kan bli:( En ljusglimt denna dag är att ja fick en av mina tidigare förälskelser såld. Känns bra att veta att den kommer i trygga händer! Skitförkylningen gör såklart att ja tvingas hålla igen på träningen ett par dagar. Hoppas kunna vara riktigt pigg och kry till på söndag då det är Lida Loop. Nu ska googla efter huskurer mot förkylningar;) haha

Annons
Min BH ultimate får äntligen komma ut och luftas på stigarna!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.