Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Det här med att vila…

Är inte riktigt min visa. Ja började dagen med jobb framför dumburken men blev snabbt rastlös…särskilt när solen kräkte in energi genom fönstret. Gick ut och bytte till sommardäcken på Smurfen, i T-shorts (shorts och t-shirt). Nu är han så glad så glad:) var också ut och lunkade en sväng i skogen. Nu blir det lite mer dumburksjobb:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.