Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Det här MÅSTE ni prova!

Ja tycker väldigt mycket om Boudin Noir, låter mycket godare på franska än på svenska… Blodpudding. Nu har ja för första gånget i mitt liv testat att göra och äta hemmatillverkad blodpudding! Blodpudding är verkligen en sån där maträtt som man gillar eller ogillar. Gillar man det så bara måste man testa att göra sin egna. Det här är helt sjukt gott! Den i särklass godaste jag ätit någonsin plus att det var kul och enkelt att göra!

Annons
Receptet kommer från Johan Hedbergs Smörbok:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.