Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Det här är äkta magi!

Ni vet hur en trollkarl kan få folk nästan som i trans genom att häpna med sina trix. Så är det att rosta kaffe i popcornmaskin. I alla fall för mig! Jag rostar i skrivande stund min andra laddning kaffebönor efter det suveräna resultatet från första laddningen. Appropå kaffenörderi sålde jag en av mina espressomaskiner idag med tillhörande kvarn. Så nu har jag bara en igen, skönt! Men…Imorgon ska jag in till Stockholm på några ärenden. Då blir det självklart en sväng in till kaffecompagniet och köpa mer råkaffe, ska se till att inte komma därifrån med ny maskin! Sen ska jag in till access rehab och få idrottsmassage av fröken Penton – SMpepp!

Annons
Blev trött i fötterna efter allt pingisspelande, tränande och jobbande idag så ja drog fram soffan!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.