Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Det blev visst vinter i år ändå!

Nu har vintern kommit, lite förskjuten mot vad man är van vid bara! Nu mår jag bra, tar det lite lagom hårt idag men planerar att dra igång med lite mer högintensiv träning imorgon.
Idag blir det lite jobb vid datormaskinen. Håller parallellt på att koka apelsin- och limemarmelad. Men det är ett tredagars projekt så det sker lite i bakgrunden! haha

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.