Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Den lättklädda kocken…

Berghällar, snirkliga stigar…det var inte sista gången jag trampade där!

Var ute och körde ett kul pass på mountainbiken på förmiddagen. Körde fyra hyfsat snabba varv på Klockbackebanan. Det var lite småkul för det var en dam som var ute och gick i skogen där banan går…hon måste trott att jag var psykiskt störd (en ganska vettig dam med andra ord). Hon gick så långsamt och i anslutning till eller på banan under större delen av mitt pass. Då banan går lite som en 8:a så mötte jag henne på vissa partier och kom upp bakom henne på andra. Men det var en bra dam för hon såg glad ut och hejade snällt varje gång jag for förbi med hjärta och lungor i halsgropen. På vägen hem åkte jag förbi ett litet skogsparti där jag bara cyklat förbi som hastigast nån gång. Den skogen har potential, måste dit och cykla mer! Det är ett skogsparti som på lagom fart ligger 10 minuter hemifrån men där jag cyklat på tok för lite! Hittade en del berghällar och några svåra, grymt roliga partier! När jag kom hem bytte jag om till kock och kokade ihop en grymt god lunch!

Cykelkock… kockmössan är på!
Snart är lunchen klar
Lunchen är serverad!

 Nu ska jag ner till ICA och hämta ett kul paket.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.