Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

De kallar mig byfåne…

På mitt ärendefyllda uppdrag till huvudstaden idag fick jag ett helt nytt smeknamn! Var in på Kjell i flera ärenden och jag tog väl upp lite mer tid av killen bakom kassan än vad genomsnittet gör. En herre i butiken muttrade att de borde ha soffor man kan sitta och vänta på. Jag föreslog att herrn kunde slå sig ner i fiket utanför om han ville sitta och då muttrade han och kallade mig byfåne! Var det en komplimang? Haha! Om han bara visste hur fånig jag faktiskt är!! Köpte mig ett nytt tubdäck och en burk lim att sniff… Limma med! Här ska det fan inte kavlas nå däck! Var förbi Nikon också som ska ha en eloge för sin suveräna support! Fick hjälp med lite sensorrengörning och allmän kärlek! Nu sitter ja och testar på hostkroppen lätt på rullen! Hoppas kunna köra kompiscrossen som ja tror går på söndag?

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.