Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

De blir bättre och bättre

Förkylningen är seglivad men blir bättre och bättre i alla fall. Något annat som också bara blir bättre och bättre är mitt latte-artande:) Nu har jag börjat få till mjölkskummningen ordentligt så nu kan jag börja koncentrera mig mer på hällandet! Snart ska ja tillbaka till Access Rehab för att få lite övningar så ja kan stärka min kropp och träna bort lite defekter;) haha! Om det här har varit en av de bökigaste, mest krångelfyllda elitsäsongerna så kommer nästa bli så sjukt bra! Apropå sjukt bra så ska jag på bio ikväll också! Man blir frisk av välmående:) 

Annons
Så här såg det ut i början! Det går framåt!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.