Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Dåliga vårtecken!

Solen står som spön i backen, det är ju helt underbart! Ja ska inte skriva något om formel 1 annat än att det var ett sevärt lopp. Vill inte förstöra spänningen för någon:) Idag stötte ja på ett ytterst otrevligt vårtecken, en snuskig, äcklig och en massa andra nedvärderande adjektiv… Det finns inte många saker ja ogillar så mycket som fästingar. Blä! Mår dåligt bara ja tänker på de små odjuren. Tillför de något positivt till denna jord?! Ja hade en sate som satt på foten?! Hur har den kommit dit? Nu kliar det på hela kroppen, varenda leverfläck ser ut som en fästing! Förstår inte hur jag fått den, ja har ju varit inne och sjukstugat. Apropå min sjukdom så börjar den bli bättre/sämre beroende på hur man ser på det. Sjukdomen är svagare och jag mår bättre 🙂 Provade att rulla ytterst überlätt idag en timme och det kändes hyfsat bra ändå! Snart rullar vi igång. jag har nog en rolig nyhet som kommer denna vecka också, men den får ni suga på!

Usch fy och blä!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.