Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Dags att Lida

Lördagen börjar Lida mot sitt slut och snart är det söndag. Måste berätta att ja fått finbesök! Jakob Björklund och hans fästmö kom idag till lilla Sigtuna för att mellanlanda inför morgondagens tävling. Ja och Jakob var ut en sväng och finrullade lite, visade bland annat min nya testbana, körde lite i hundskit och njöt av det fina vädret. Bjöd sedan på middag och rabajbejpaj innan vi tog en promenad längs stora gatan nere i Sigtuna. Trevligt trevligt! Grymt laddad inför morgondagen, fan vad ja ska Lida då!:) ser ut att kunna bli hög luftfuktighet…


Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.