Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Dagens race här nere på Cypern

Upp…och ner…och upp igen!

Nu har kanske Sunshine Cup’s hårdaste tävling gått av stapeln. I alla fall den med flest höjdmetrar. Jag kan konstatera att jag inte är i riktig tävlingsform.. men det gick ändå bättre idag än igår. Det var hårt men en jävligt kul bana. I stort sett kan man säga att det varit en väldigt lång klättring…en askul utförskörning på en singletrack som verkligen tillhör en av de roligare jag någonsin kört. Bitvis hyfsat teknisk efter svenska mått mätt och den har en del riktigt mysiga partier också. Det gick snabbt uppför och jag tappade klungan tidigt, därifrån blev det bara en jakt på folk som tappade längs banan. Vi är ju en hel del svenskar här nere och dagen har väl inte riktigt spelat oss i händerna. Wengan startade inte pga. av sin sjukdom. Carro fick bryta för att hon hade ont i halsen. Både Axel Lindh och Emil Lindgren punkade… Dennis och Max körde bättre och var nog rätt nöjda och Alexandra Engen var tydligen lite trött. Nu försöker vi ladda om inför morgondagen. Då är det ännu ett point to point med många och hårda höjdmetrar! Som aktiv återhämtning tog jag en promenix på några få metrar och fotade något jag fick syn på från balkongen…EN Kojjja! Gillar de här biliga bilderna starkt, mysigt ljus!


Jag såg precis att tidningen jag jobbar en del för, Cycling plus har utlyst en tävling på facebook. Man skall bara rösta på det bästa omslaget och kan vinna ett par solbrillor…in och rösta…

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.