Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Dagen efter Suggan

Oj vilket lopp det var igår. Det är den där känslan och formen jag har saknat. Nu hoppas jag att säsongens kvarvarande race kan kännas lika bra. Det här var precis vad jag och mitt psyke behövde, nu vet jag att det finns där i kroppen någonstans. Vad gjorde jag den här gången som jag inte gjort de andra gångerna? Nu gäller det att analysera situationen. Ska ja behöva köpa 15 liter jordgubbar inför varje race framöver?! Haha! Konstigt att det gick så bra med tanke på att ja hade ont i halsen dagen innan och även på morgonen :s  Idag tar jag hand om halsen och tar det lite lugnt. Tittar på gårdagens formel 1 lopp från Silverstone. Forza Marcus! Just jävlar, han är ju svensk… Heja Marcus!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.