Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Cyklar vid världens ände?!

Kartan påstår att vi inte är långt ifrån världens ände. Riktigt så illa är det inte… Här finns det superfina stigar! Vädret är underbart och jag far runt och fotograferar lägrets deltagare samtidigt som ja är med och provar på övningarna. Ska bjuda på lite bilder senare när ja gått igenom de. Är en och annan att gå igenom! Nu ska vi ut och köra igen:) 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.