Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Cykelprylar till salu!

Nu när jag kommer att köra för Team Corratec Sweden på Corratec-cyklar så blev det bland annat några cyklar över här hemma. Har redan några utannonserade men tänkte passa på att fräscha upp erat minne lite! Har även en del andra prylar till salu…Jag lägger ut en bild, en kort förklaring vad det är och ett pris så får ni maila till [email protected] om ni har nå intresse! Kan tillägga att jag är ungefär 174 cm kort, kanske 175 när det är högvatten och cyklarna passar mig bra med inställningarna som är på bilderna. Säljer cyklarna utan pedaler och flaskställ samt att jag behåller Tunesadeln, på 26:an sitter en Prologosadel och på Cannondalen en Fizik.

Cannondale F29, medium, sram XX1 reynoldshjul och american classic hjul
30.000:- med bara reynoldshjulen, 34.000.- så får du med american classic hjulen också

Bh G5, Sram red, fsa k-force, small (52)
25.000:-

Annons

Bh Ultimate 26″, strl small, Sram XX1, Sram Rise60-hjul, Rockshox Sid-gaffel. 
25.000:-
Bh RX1, Cross, strl 52. Säljes dels med ett Specialized s-works vevparti som funkar sådär och ett Fsa med nötta klingor. Kassetten och kedjan skulle ovkså behöva bytas, därav priset…SÄljes med aluhjul med nya Schwalbe racing ralph på. Kolfiberram. 
6.000:-
Det var cyklarna jag hade, har säkert glömt massor av intressant information, men det är bara att dra iväg ett mail om ni har frågor!
Här kommer lite delar…
Innolitehjul byggda på Tune – King och kong nav 26″ Riktigt lätta och goa. 15mm axel fram och 12×142 bak. Kommer med body för XX1 och vanlig kassett, Sprillans schwalbe rocket ron
6.000:-

 Dt1350 hjul med 15mm axel fram och 12×142 bak.Kolfiberfälg, hyfsat lätta!
3.000:-

Har även en DT 26″ XRM100 gaffel, en hård och en mjuk cykelresväska till salu…Och en massa annat jox och “skrä…ja mena fina saker”. Skriv en kommentar om du behöver något—>jag behöver rensa! haha


Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.