Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Ett lite sent inlägg men det har varit hyfsat fullt upp idag. Först in på mässan och kikade, sedan till stora skuggan och körde SM och sedan tillbaka till mässan. Hur gick det på SM då? Ja är nöjd med loppet. Ja är just nu lite off-seasonfet och formen är inte den bästa men ja hade jävligt kul! Kul med så mycket publik. Stort tack till alla som stod och heja på längs banan, kände mig lite som en rockstjärna! Det kändes som att det var folk överallt som hejade på mig, otroligt peppande! Ett riktigt bra arrangemang, kul bana, stort startfält och grymt väder. Det enda som saknades var formen. Ja tog i så hårt ja kunde men motorn var lite svag. Nu ska ja ladda om inför imorgon, då är det tävling igen! Nu ska ja ta hand om mina gasthausgäster. Kommer fler bilder framöver, här kommer två bilder ja fick av Rocco Pacini

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.