Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Cx, karusell och Destination Gotland

Oj vilken dag! Lite jetlagad och vaknade tidigare än vad man bör. For så småningom till Stockholm och körde första deltävlingen ur träningstävlingsserien kompiscrossen. Väldigt kul! Enkelt, glatt folk och högintensiv träning. Låg med i täten hela racet och ut på sista varvet ledde jag när Robin Hedström satte in en attack ja inte orkade hänga på så ja kom tvåa. Drog sedan vidare direkt till Gröna Lund där resten av familjen var. Åkte karusell och hade kul! Barnsligt kul att bli omtumlad på tivoli! Nu har jag precis landat med Gotlandsfärjani Visby och ska vara här och jobba lite med kyrkklockor i veckan.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.