Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Cupavslutning Norrort Lightbulb

Nu är det snart dags för cupavslutning i norrort lightbulb. Det har varit en hel del jobb men ändå väldigt kul, kul att det blivit så uppskattat och välbesökt! Men allt gott har ett slut och på onsdag är det alltså dags för sista deltävlingen. Perfekt sätt att komma ifrån och slippa lite av julstressen. Vi kör som vanligt chiputdelning vid 1830 och start vid 1900. den här gången håller vi till vid Pinnbacken i Märsta. Vi ska försöka använda oss av nya skidstugans parkering som ligger uppe i industriområdet. Karta kommer inom kort. Vi har en hel drös sponsrade priser som ska delas ut, gott fika för en billig penning och så självklart vandringspokalerna som ska delas ut. Är sjukt nöjd med dessa! De blev tokigt fina:) Sprid budskapet om Norrort Lightbulb, ta med nära och kära så ser vi till att ha sjukt kul!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.