Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Busväder=mysväder

Oj vilket bakslag! Det har ju typ kommit 15 cm snö idag! Woow! Bussarna står på tvären. Smurfen går på bredden i kurvorna:) Väldigt mysigt! Kanske ska plocka fram skidorna igen! Min sjukdomsstatus: Jag mår mycket bättre nu och har precis kört lite lugnt på rullen. Skönt att få bli lite svettig igen! Snart kommer en kul nyhet här på bloggen! Ni får dock hålla ut och vänta lite till!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.