Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Busiga busbilar

Var förbi min barndomsvän Oliver idag. Han höll fast vid bilintresset när jag istället valde att lägga det mesta av bilintresset på hyllan och gå vägen med tvåhjuliga prylar, drivna av människokraft 🙂 Var i alla fall i garaget och spanade in han och hans polares bilar. Tog med mig kameran och tänkte dela med mig av några bilder. Annars är jag fortsatt sjuk… Blir fan vansinnig! GE DIG
DUMMA SJUKDOM!

Annons
Här gäller det att sköta sig i baksätet!
Men det är mysigt i bak!
En riktigt jävla sportig Nissan…och en GTR! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.