Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bushjälmen hamnar på hyllan

Var ut en sväng med Lille Skutt idag och lekte lite. Testade nya hjälmen ja köpte på Tyresö Cykelmagasin innan ja drog till Turkiet. Den gamla hopp- och lekhjälmen ja kört med började bli lite sliten. Hittade några gamla bilder från 2004 när jag har den hjälmen, tror jag hade haft den något år då också. Lagom att byta hjälm var 10:e år? Känns lite vemodigt, den där har ju funkat så många år även om stoppningen försvann ungefär i samma skede som dinosaurierna också försvann.. Bild på den nya fina hjälmen kommer så småningom 🙂 Har precis avslutat ett bra bålstabilitetspass och väntar nu på Jimmy Bodin som ska försöka slå mig i Mariokart…

Haha, så här såg man ut då…
Här har hjälmen fått sig en liten renovering!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.