Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Borta bra…

Men hemma är inte fel det heller. Kul att dra iväg på jobbuppdrag tillsammans med far. Serva kyrkklockor…det låter ju som ett helknasigt jobb men det är faktiskt väldigt kul och intressant. Nu är jag i alla fall hemma igen och har precis druckit morgonkaffet. Nu ska jag låta frukosten sjunka lite sen blir det ut i regnet och lera ner mig. Planen för eftermiddagen är att byta om till fotograf och skjuta lite på Smackserien.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.