Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Borås tvådagars, halvvägs igenom

Idag var det ju dags för ännu en tävling ur xc-cupen. Borås ca 2-dagars. Banan var rätt lik den bana man körde både på sm 2011 och i cupen förra året. En bana med en hel del stök, inget svårt men det finns mycket att köra punka på. På varvet passerar man även en pulkabacke som kan ställa till det för benen;) Ja började med att provköra banan två varv och rullade sen lite lätt. Ställde upp för start, fick stå i första ledet. Har ju lite krångel med starterna till och från men idag funkade det kanon, sånna här starter skulle ja vilja göra varje gång. In i startloopen låg ja som tredje gubbe! Men sen var det en hel del som passera. Malde på och körde jämnt och kom ikapp ångra av de som körde om mig och väl i mål kom ja på en 5:e plats. Nu har ja handlat lite käk, kommit till en camping med vandrarhem där ja tillbringar natten. Magen kurrar och det är dags att fylla på lite! Bilden på mig är tagen av Mikaela Hellström som tillsammans med Donaldh Andersson hjälpte till med langning idag, tack tack!!

och bilden på resultatet kommer härifrån  http://mobilcrosscar.blogspot.se/ 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.