Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Borås, andra etappen

Snart är det dags för andra etappen av Borås tvådagars. Vädret ser ut att bli lite kallare och molnigare än igår och det har regnat en del under natten. Vore skönt om det inte kom något regn under tävlingen. Cykeln har fått lite kärlek här på morgonen med polish och kedjeolja från Pedros. Med lite polish på ramen blir det många gånger enklare att hålla cykeln ren! Håll tummarna!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.