Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bokstavskombination

MIA är en bokstavskombination ni känner igen sen tidigare! Monarken Inbjuder Alltid! Och så även idag! Har varit en väldigt bra dag där jag hunnit med mycket! Ett kort pass på morgonen, sen iväg på kyrkklockejobb. Blev sedan lite småärenden med bland annat leverans av kaffe, upplockning av vandringspokalen i Norrort Lightbulb och en sväng förbi Cykelhuset där jag plåtade lite inför Black Friday då man kommer kunna göra ordentliga kap där! Kom hem och hann vila lite (nytt rekord i tetris på ett gammalt Gameboy) innan jag och MIA drog igång våra traditionsenliga myspysigheter. Nu har min odiagnostiserade “Can’t sit still-Disorder” fått sitt för dagen!

JAN_3933_JesperAnderssonPhotography JAN_3898_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.