Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bockstensturen 2015

Bockstensturen är över för denna säsong och det blev en lerfest deluxe!!! Hade svårt att hitta någon som kunde langa men fick hjälp av Max Wiklund Hellstadius tillslut, stort tack:) starten gick och jag hängde på hyfsat i täten. Kom in en extremt vinglig junior som höll på att dra ner mig i diket.. Men kom tillbaka och kunde jaga vidare. Till och från har det varit uppehåll och ibland spöregn! Det blev extremt lerigt och tungkört. Blev trött och kall i/om ryggen idag men fan den som ger sig. Körde in på en 15:e plats vilket jag känner mig nöjd med! Sista långloppet ur cupen för mig denna säsong! Kul på hjul! 

    
    
    
 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.