Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Blåbärsintervaller

Superkul helg med två dagar tävlande i lera:) idag fick det dock bli lite lugnare aktivitet. Har jobbat en hel del mer kyrkklockeprylar men var bara tvungen att komma ut en sväng och syresätta kroppen. Det blev blåbärsintervaller… Ett suveränt träningskoncept för vilodagar. Det går ut på att man joggar lugnt och njutbart några hundra meter till dess att man får syn på ett välfyllt blåbärsris. Där stannar man och äter, fotograferar och njuter av livet.  Återhämtning för kropp och själ:)  

 
Ibland tänds den där glödlampan;)

Annons

   
    
 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.