Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bildfest från Trollstigen

Vilar idag, efter en natt med dålig sömn och sedan tidigare hårdkörda ben känns det som att det behövs. Har istället ägnat hela förmiddagen åt att räfsa vidare på Trollstigen. Det tar mer tid än vad man tror! Nu har jag klart för mig hur alla chickenlines ska gå också. Det blir fyra ställen på banan som får chickenlines. Tre av dessa är helt körbara i dagsläget medan en inte är riktigt färdigbyggd, den är i dagsläget på gränsen till svårare än det svårare partiet… Haha! Njut av bilderna! Vem vill provköra?

Rockgarden från ovan
Samma parti sett nedifrån
Här möts man, ser man någon här är man dock ca 5 min före/efter.
Ett kurvigt parti som tar ned farten ordentligt!
Här ska man ner och vidare i nästa bild!
Man kommer uppe från vänstra hörnet och ska ned i böjen.
En fin utförslöpa! Den här har ja döpt till Morgans utförslöpa eftersom han var först att klota här.

Får inte glömma det här fina partiet heller! “Björkstupet” (det står en björk på toppen)

Annons
Predikstolen kallar ja den här, man ska ner i klykan till höger om Herr Lindh.

Predikstolen ur en annan vinkel. Linje of certain death till vänster…Line of possible death till höger och chickenline går på ett annat ställe.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.