Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bilderna vi väntat på!

Här kanske det skulle vara passande med bilder från Vårgårda men istället kommer bilder vi väntat på betydligt längre. Jag skriver ”Vi” för det det är flera som frågat och jag själva har också gått och väntat så det blir ett ”vi”.
Tanken var inledningsvis att jag skulle ha en Corratec Revoloution SL som tävlingshoj den här säsongen. Men skillnaden mot den ”träningscykel” jag har, som är oförskämt bra utrustad hade blivit väldigt liten och istället växte funderingarna på en InsideLink, Corratecs heldämpade hoj. TyresöCykelmagasin fixade och nu är den monterad! Var ut en liten sväng och provkörde igår. Jisses vad kul det var! Vilken grej med heldämpat. Det är ju inte så att jag aldrig kört heldämpat tidigare, jag körde en, nästan två säsonger på en Trek Top Fuel förut men har de senaste 4-5 cyklarna tävlat på hardtail. Nu ska det bli ytterst spännande att se hur den här uppför sig i fullgas.
Tänkte prova den i tävlingsfart ikväll på Mtb Täbys KM.

Annons

Specifikation
Hjul – American Classic
Grupp – XX1 med gripshift
Gaffel – Rock shox Sid
Dämpare – Rock shox.
Bromsar – Avid XX
Styre – Innolite
Handtag – Lizzardskins
Styrstam – Xlc
Sadelstolpe – Innolite
Sadelstolpsklämma – Innolite
Sadel – Tune
Hjulaxlar – Tune
Däck – Maxxis
Pedaler – Exustar
Flaskställ – Exustar
Cyklist – Jesper Andersson
Sen är det inte mycket mer va? Självklart sitter den en Powerbarflaska i flaskstället.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.