Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bilderna från Smackserien

Nu (läs i natt) har jag gått igenom bilderna och tänkte lägga upp ett urval 🙂 Om ni vill använda bilderna så glöm inte att ange vart ni hittade dem! Om du var och trampade men inte finns med på bild så kan det hända att du finns med, snurrandes på hårddisken. Dra iväg ett mail till [email protected] så kan ja undersöka om det finns nån bild där. Det ska tilläggas att det blev mörkt framåt slutet. Testade att skjuta en del med blixt utmed banan men när hälften hade reflexprydda plagg blev det inte så bra! haha

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.