Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bilder från RedRabbitRacings teknikläger

Det tar lite tid att gå igenom bilder, i vissa fall tar det betydligt längre tid än att ta bilderna!Men här kommer i alla fall en drös bilder från helgens riktigt roliga och givande teknikträningsläger som RedRabbitRacing arrangerade:) De här bilderna är av uppkopplingsbegränsade skäl lågupplösta, om bilder önskas så dra iväg ett mail till [email protected] så ska ja snurra ett varv på hårddisken!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.