Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bildbomb från Arlanda

Nu har jag suttit och gått igenom bilderna från Arlanda Test Track. För den som inte är insatt i foto kan jag bara kort säga att det tar en del tid. Många bilder ska bli färre, som ska bli få och sen ska de redigeras. Men när man står där känns det bättre att låta avtryckaren gå och kameran klicka än att komma hem med 5 bilder där 3 inte hade superskärpa. Men kul är det, framförallt är det kul att de uppskattas så mycket! Likaså är det kul att den här hemsidan/bloggen uppskattas av så många! Av uppkopplingsbegränsningsskäl så är bilderna inte så stora och har heller inte bästa kvalitén 😉 Om ni vill använda bilder på bloggar eller i andra sociala medier får ni hemskt gärna berätta att ni hittat de på www.Jeppman.com

Annons

P.s. För er som uppskattar att hamna på bild och känner för att bidra till mitt fotograferande… 
19 augusti fyller jag år…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.