Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Besvikelse och sjukstuga…

Nu höll inte kroppen ut längre. Tillslut blev även jag risig. Både jag och Axel vaknade upp med lite halsont. Jag kände mig lite allmänt låg men vi drog ändå iväg till startområdet och kände efter. Men varken jag eller Axel startade idag. Så tokigt trist, frustrerande och….tråkigt. Banan som dagens race gick på är en av de roligare jag kört så det är rätt surt att inte kunna köra. Men även om det är extremt tråkigt att inte ha startat är jag ändå nöjd med mitt val att stå över, för jag har inte blivit bättre under dagen.. Tanken var att vi skulle gå och äta ute idag för att fira att vi klarat oss igenom en tuff helg men istället får vi gå ut och äta för att försöka glada till oss lite, jag vet att jag i alla fall blir gladare av att äta något smarrigt. Jag vet vad som ska hamna på min tallrik och jag är redan lite gladare…

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.