Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bergsgeteri med dessert!

Ännu en fantastisk dag här nere i Alicante! Det blev 2000 i förrgår, 2500 höjdmeter igår och planen var att fortsätta samma mönster och lägga på en femhunka till idag och därmed köra mer än 3000 höjdmeter. Vi drog iväg på morgonen och körde upp mot bergen… där vi tillbringat hela dagen! De hotade om regn men vi har klarat oss hyfsat bra. Upp och ner och upp och ner! In på en helt jävla värdelös stig “som nog blir bättre längre fram”. Det blev en hård vandring! Väl hemma hade vi 6 timmar, 92 kilometer och ca 3125 höjdmeter på kontot! Mys! Vi hann hem innan värsta regnet, och blixtovädret! Hade gärna haft ett stativ med mig nu när jag äntligen fick tag i ett ordentligt åskväder!

IMG_1303_JesperAnderssonPhotographyIMG_1316_JesperAnderssonPhotographyJAN_3993_JesperAnderssonPhotographyIMG_2766

IMG_1317_JesperAnderssonPhotography

Annons

IMG_1297_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.