Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bättre tryck idag

Efter fredagens och gårdagens tråkiga erfarenhet av matförgiftning eller något liknande så kunde det ju knappast gå mycket sämre idag och det gjorde det verkligen inte. Även om mitt bästa pang såklart inte fanns i benen så kunde jag stå på och köra på ett helt annat sätt idag. Hade kul på cykeln och även om det är tråkigt att bli risig så har helgen i stort varit kul. Jättefint arrangemang med fina banor där allting bara fungerar så där bra som man kan önska. Blev ju någon liten tidsförskjutning igår till följd av en krasch, hoppas verkligen det inte var något allvarligt. Det är mycket trevligt folk i mountainbikefamiljen och det är alltid kul att träffas och surra. Ett stort tack till alla vänliga själar som hejar på längs banan, jag uppskattar det verkligen, i den mån jag har tid att släppa styret försöker jag alltid sätta Mr Penguin i arbete som tack för hejaropen, haha! Grattis till Matthias Wengelin och Felicia Ferner som stod högst upp på pallen i elitklasserna efter helgens etapplopp, självklart är samtliga vinnare värda att gratuleras. Banorna på Borlänge tour innehåller inga tokigt svåra partier men man blir ordentligt trött då de hårda och snabba stigarna gör att man i stort sett kan stå på överallt! Vill också gratulera Axel Lindh som efter en tids uppförsbacke fick till en suverän helg med en fin 2:a plats, kul att se! Nu blir det en vecka med mer jobb och jag laddar upp inför kommande helg då det är dags för Endurocupen i Göteborg! Har ni inte anmält är det hög tid! Ska bli väldans skoj!

13275214_10153425511830356_446834674_o

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.