Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bättre sent än aldrig…

Äntligen kommer lite information rörande svenska mästerskapen i mountainbike. Som ni ser på bilden är det alltså i Jönköping SM kommer att arrangeras i år. Jag har bara kört en tävling där tidigare. Körde Huskvarna mountain i början av förra säsongen. Det jag minns är att det var ett kuperat område med en rolig bana.

Skönt att det äntligen kommer lite info! Nu kan ja planera sommaren rörande lite andra prylar än cykling. Sjukdomsstatus: inte helt kry men helt klart på bättringsvägar

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.